Prisliste 2013 - maj

Ved køb af bisonkød får du meget for pengene: Bisonkødet er fedtfattigt, så svindet er minimalt, når du steger. Du får således, hvad du betaler for, og så er det et sundt valg!

Bisonkødet vil fortsat være en specialitet til de særlige lejligheder, da udbuddet ikke er særlig stort.

Vores kød pakket i småportioner m. 1-2 bøffer pr. pakke samt stege fra 1-3 kg. Alt kød er vacuumpakket. Vi sælger både frossen og ferskt kød. Alt hakkekød er frostvare. Alle priser er angivet pris pr. 1 kg. kød

Nedenstående stegeanvisninger er generelle og  varieres selvfølgelig efter kokkens ideer!

Du kan bestille via mail her:  mail@peberdalsgaard.dk

Mørbrad

Kr. 525,00 

Som steg fra 1,0-1,2 kg, Brunes godt af i gryde med stærk varme, krydres og steges færdig i ovn, max 57 g i kernetemp. Som bøffer (tournedos): Omvikles med et stykke bacon og en kødsnor, steges 3-4 min på hver side.

Tyndstegsbøffer

Kr. 470,00

pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke eller som stege af 1 til 2 kg (med marmorerings-kant)
 

Klump/Roastbeef ca. 1,4 kg (roastbeef).

Kr. 260,00

Kan tåle en del krydderier, gnides på kødet inden evt. bruning i gryde og efterfølgende ovnstegning. Max 57 g i kernetemp. Tynde skiver, også velegnet som kold ret til frokost. 

Culotte ca. 1,5 kg.

Kr. 273,00

Det lille fedtlag gnides m salt evt lidt hvidløg. I ovn (ell på grill) ved stærk varme i 15 min. herefter 150 g. til en kernetemp på 57 g. Vigtigt v udskæring: på tværs af muskelfibrene (fra den brede ende)

Cuvette ca. 1 – 1,5 kg

Kr. 265,00

Samme fremgangsmåde som ved culotte.

Tunge

Kr. 55,00

Tunge ca.1 kg

Kæbe

Kr. 70,00

 Kæbe. Brunes godt af i en gryde, braisseres i et par timer v svag varme, tilsat noget væde og lidt suppekrydderier.  

Hale

Kr. 70,00 

 Hale    

Kødben til fond eller hundemad

Kr. 30,00

Vi sælger kødben (rygben,nøgleben mm) i 3-4 kgs poser. Man kan koge en virkelig god fond, som kan fryses i mindre portioner og tages op, når man skal lave nogle gode bøffer. 

Ribeye

Kr. 370,00

Pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke (med generel marmorering) Krydres m salt,peber evt rosmarin, steges på varm pande. Velegnet til grill.

Højrebssteg

Kr. 370,00

Pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke (med generel marmorering) Krydres m salt,peber evt rosmarin, steges på varm pande. Velegnet til grill.

Bov Stege fra 1 til 2,5 kg

Kr. 147,00

Snøret steg, gnides med lidt salt og peber, brunes godt af i gryde, færdigsteges i gryde tilsat noget væde (feks en øl og noget fond og krydderier) ell ovn til kernetemp. på 70 gr.

Tykkam Stege fra 1 til 2,5 kg

Kr. 147,00

Gryde eller ovnsteg, kernetemp. op til 70 gr.

Flanksteak ca. 600 – 800 gr.

Kr. 200,00

Rigtig god til grillen. Skæres på skrå i tynde skiver ved servering.

Tykstegsfilet

Kr. 320,00

Pakkes typisk som bøffer; 2 i en pakke (engelsk bøf) Her også som steg

Inderlår

Kr. 265,00

Velegnet til at skære steaks (minutbøffer). Skær på tværs af fibre, 1 cm tykke. Krydder m salt og peber (rosmarin), stærk varme på panden i lidt olie, 1 minut på hver side, herefter 2 min ved lidt lavere temp., må ikke blive gennemstegt. Kom whiskeysauce i stegeskyen.  Kan også bruges som hel steg.

Spegepølser Chili, Peber ell Hvidløg

Kr. 165,00

Chili spegepølsen har en rigtig god eftersmag, dog ikke voldsomt krydret.

Peber spegepølse, med hele peberkorn, lidt mildere.

Hvidløg spegepølse, den mildeste, men stadig god i smagen. Alle er med 100% magert bisonkød, tilsat ca 10-12% fedt og div. krydderier.

Det er ikke altid, vi har alle tre på lager.

Yderlår 0,5-1 kg (gullash).

Kr. 102,00

Yderlår er en lidt hård muskel, bedst anvendt til gullasch  og andre gryderetter. Vi får også røget en del yderlår, kan bruges til forret ell pålæg.

Ossobucco I forskellige størrelser.

Kr. 78,00

I ildfast fad, lidt fond elle anden væde hældes ved, grøntsager og flåede tomater ovenpå, gerne med kartoffelmos som tilbehør.

Hakkekød 500 g - 700 g eller 2 kg pakker.

Kr. 100,00

Hakket kød sælges altid frosset. Hakkebøffer, som burger, chili con carne. 

Lårtunge Pakkes i 1 kgs pakker.

Kr. 190,00

En lidt hård muskel. Velegnet til pålæg (salt kød). Ellers gullasch ell bøf stroganoff.
Vi får også røget en del stykker, bruges som pålæg.

Hjerte

Kr. 55,00

 Hjerte ca. 0,5-1 kg

Lever

Kr. 50,00

Lever  fra 500 gr - 1 kg

Stegt lever ell. hjemmelavet leverpostej.

Bison Frankfurter

Kr. 140,00

I sommerperioden har vi Frankfurtere på lager. Der er anvendt 100% bisonkød, og tilsat 15% svinefedt og div. krydderier, men ikke noget mel eller vand.

Bison Grillpølser

Kr. 140,00

I grillpølserne er der tilsat 15 % bisonfedt og krydderier. De er meget kødfulde, ingen tilsætning af mel eller vand..