Opskrift

ROASTBEEF af INDERLÅR ell. KLUMP.

Opskrift fra Ditlevsdal Bisonfarm.

1 stk Bisoninderlår ell klump

Olie/smør

Salt/peber

Rosmarin

Stegetermometer.

---------------------

Sæt ovnen på 100 gr.

Brun stegen af på panden ell i en gryde sammen m rosmarin

Læg evt et stykke staniol over stegen og lad den stå i ovnen i et ildfast fad med lidt væde ved, til den når 50 gr i kernetemperatur

Tag den ud og køl ovn og steg ned til 60 gr

Steg den færdig  v 60 gr til den har en kernetemp på 60 gr. (3 timer afh. af størrelse)

--------------------------------------

Kan serveres med råstegte kartofler og grøntsager til. 

----------------

Rødvinssauce

5 fed hvidløg pillede

½ dl kirsebærmarmelade

½ dl konc. bisonfond

2 dl rødvin

1 dl vand

½ dl stegesky (fra stegen)

Bland ingredienserne til saucen i en gryde. Lad det koge ind, til der er ca 2 dl tilbage. Hæld saucen igennem en finmasket sigte, tryk gerne lidt ekstra til, så hvidløgene moses. Hæd stegeskyen i saucen og varm den igennem

 

 

Fotografen Micha er ikke så mange af sig, når der skal laves nogle go´e  optagelser

Bison i deres rette temperatur.

Missen soler sig

Rosa skal lige se, om der er noget godt med i lommen.

 

Lidt nysgerrig er man jo, når der kommer gæster.